Eğitim ve organizasyonlarımızdan haberdar olun!
E-Bülten aboneliği için lütfen tıklayın.
Mustafa Kartal ile Olimpos Nefes Kampı ( 17-20 Mayıs 2018, 3 gece 4 gün )

 

Mustafa Kartal ile "Olimpos Nefes Kampı"

Muhteşem bir doğayla iç içe, sıra dışı, huzur dolu bir tatile ve nefesin sırlarını keşfetmeye hazır mısınız?

Öyleyse sizleri Olimpos’a, hep beraber doğanın ve nefesin tadına varmaya bekliyoruz!

Neredeyiz?

Etrafı kutsal dağlarla kuşatılmış, köklü uygarlıklara tanık olmuş, sönmeyen ateşine efsaneler yazılan bir kentte kurulmuş, Akdeniz’e özgü bitki örtüsüyle çevrilmiş mükemmel bir tatil cenneti olan “Kimera Lounge”, huzurlu, dinlendirici ortamı ve modern mimarisi ile sizleri bekliyor!

Neler Yapacağız?

Olimpos ormanının mistik doğasında, Çıralı’nın mis kokulu meyve bahçelerinde ritmik nefes adımları ile yürüyüşe çıkacak, doğada nefes uygulamaları yaparak doğanın gücü ile kendimizi dengeleyeceğiz. Şehir hayatından biraz olsun uzaklaşıp kendimizi doğa ile birleşmeye, genişlemeye, huzura bırakacağız. 

Güneş’in doğumunu Yoga ile karşılayıp, akşama doğru Yoga ile Güneş’i uğurlayacağız. Doğru nefes almayı, diyafram kullanımını, ciğerlerin tamamı ile nefes almayı öğreneceğiz. Farkındalık konuşmaları esnasında belki de hiç bilmediğimiz yönlerimizi görüp kabul edeceğiz; kendimizi bol bol seveceğiz. Bilinçaltımızda bir dönüşüm başlatmak, korku ve endişelerden özgürleşmek, bolluk ve bereketi çekmek amacıyla holoterapi çalışması yapacağız. 

Sadece otel misafirlerine açık olan havuzda nefes teknikleri ile gevşeme, bırakma ve nefes ritmi oluşturma çalışmaları yapacağız ve nefesimizle beraber kendimizi keşfedeceğiz.    

Nefes meditasyonları ile kendimize doğru içsel yolculuğa çıkacağız ve derin huzurun tadına bakacağız. Sakinleşecek, dinginleşecek ve kendimizi mutlu etmenin tadını çıkaracağız.

Tabii ki Olimpos’a gitmişken Antik Kenti gezip, Çıralı sahilinde kendine ait özel plajı olan otelimizde denizin keyfine varmadan dönmeyeceğiz.

Arzu eden katılımcılarımız önceden randevu alarak nefes teknikleri, holoterapi, kristal terapi ve Aile Dizimi uygulamalarına bireysel olarak katılabileceklerdir.

Akşamları sahilde toplanıp yıldızların altında oturarak hem farkındalık sohbetleri edeceğiz hem de gitar eşliğinde şarkılar söyleyeceğiz. Kısacası, hep beraber sohbeti, nefesi ve eğlencesi bol bir tatili paylaşacağız.

Nefes Kampı Tarihleri: 17 – 18 – 19- 20 Mayıs 2018 (4 gün 3 gece)

Tam Pansiyon Konaklama + Eğitimler:

*2 kişilik odada kişi başı: 1355 TL (%18 KDV Dahil)

*3 kişilik odada kişi başı: 1305 TL (%18 KDV Dahil)

*Odada tek kişi: 1880 TL (%18 KDV Dahil)

Tüm Bonus Card ve Akbank Kredi Kartları için 9 ay’a kadar vade farkı ekleyerek taksitlendirme yapabiliriz. Mail order sistemimiz bulunmadığından kredi kartı çekimleri Suadiye ve Cihangir Nefes Okulu’ndan gerçekleştirilecektir.

*2 kişilik ve üç kişilik odalarda konaklama yapılacaktır.

*Otel konaklaması tam pansiyon olup içeçekler ekstra ücretlendirilecektir. 

*Ulaşım ve transfer, katılımcıların kendileri tarafından karşılanacak ve organize edilecektir. Her yıl Nefes Okulu’na ulaşım konusunda hizmet veren şirketlerin iletişim bilgileri katılımcılarımızla paylaşılacaktır.

*Kontenjanımız 35 kişi ile sınırlıdır. Önceden rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.

İletişim ve Rezervasyon için Tel: 02163522160 – 02122440881- 05412019477 – 05322629550

Email: info@nefesokulu.com

İlgili Hesap Bilgilerimiz:

AKBANK Maltepe Şubesi

Hafize Ebru Sezen Kartal

IBAN TR 02 0004 6000 2988 8000 0915 80

Şube Kodu: 0029

Hesap No: 0091580

*Havale / EFT için açıklama kısmına katılımcıya ait isim ve soy isim bilgisinin mutlaka belirtilmesini rica ederiz.

Ulaşım:

Otelimiz, Antalya Havaalanına 97 km uzaklıktadır. Havaalanından şehir merkezine gelerek otobüs terminalinden Kumluca- Finike dolmuşlarına binerek Çıralı yol kavşağında inebilirsiniz. Buradan geçen Çıralı dolmuşlarına binerek 7 km uzaklıktaki Kimera Lounge’a ulaşabilirsiniz. Arabayla seyahat ediyorsanız Kemer ve Kumluca istikametinde yol alıyorsunuz. Çıralı yol kavşağından içeri giriyorsunuz. "Kimera Lounge" tabelalarını takip ederek otele ulaşabilirsiniz.

PROGRAM AKIŞI:

Eğitmen: Mustafa Kartal

17 Mayıs 2018, Perşembe 

18.00’ya kadar otele giriş

18.30 Tanışma ve sohbet 

20.00 Toplu akşam yemeği

21.00 Farkındalık sohbeti / Nefes Tekniklerinin Hayatımızdaki Yeri ve Önemi

22.00 Nefesle Meditasyon

23.00 İyi geceler

18 Mayıs 2018, Cuma 

08.00 Yoga 
10.00 Sabah kahvaltısı 

11.00 Serbest doğa yürüyüşü, doğada nefes çalışmaları, doğanın gücü ile dengelenme

(Nefes adımlarıyla yürüyerek gidiş- Şaman ritüel yürüyüşü ile geri dönüş)

13.00 Doğru nefes alabiliyor muyum? Nefes testi
14.00 Öğle yemeği
15.00 Serbest zaman (Havuz, plaj, çevre turu vs.)
16.30 Nefes teknikleri ve Diyafram kullanımı öğrenimi

17:30 Havuzda nefes çalışmaları

18.30 Serbest zaman

19:00 Yoga (Dileyenler serbest zaman dahilinde katılabilir.)

20.00 Toplu akşam yemeği 
21.00 Çekim Yasası Farkındalık Sohbeti

22.00 Sahilde müzik ve dans 
23.00 İyi geceler 

19 Mayıs 2018, Cumartesi 

08.00 Yoga 

10.00 Sabah kahvaltısı 

11.00 Nefes adımları ile yürüyüş ve doğada enerji çalışması 
12:00 Serbest zaman (Havuz, plaj, çevre turu vs.)

14:00 Öğle Yemeği
15.00 Bolluk ve Bereket Zihni Oluşturmak
16.00 Holoterapi (Bilinçaltı Nefes Çalışması)

18.00 Serbest zaman

19:00 Yoga (Dileyenler serbest zaman dahilinde katılabilir.)

20.00 Toplu akşam yemeği
21.00 Spiritüel film gösterimi ve film üzerine sohbet
23.00 İyi Geceler

20 Mayıs 2018, Pazar

08:00 Yoga

10.00 Sabah kahvaltısı

11.00 Kapanış sohbeti ve vedalaşma

12.00 Otelden ayrılış

Serbest Zamanda Bireysel Olarak Yararlanabileceğiniz Aktiviteler:

Teleferik İle Tahtalı ’ya Çıkış: Olympos Teleferik ile zirveye doğru hafif rüzgârlı yükseklikteki yapılan bu ulvi serüven seferi ile ‘’ Sea to Sky (Denizden gökyüzüne)’’ sloganını hak ederek en güzel tatil rüyalarını gerçekleştiriyor. Türk rivierasını ve onun iç bölgesini gören bu panorama nefes kesicidir, Doğanın sessizliği ve güzelliği unutulmazdır. El değmemiş doğası içinde keskin dik kayalık yamaçları, güzel çam ormanları, turkuaz mavisi deniz ve de heybetli dağları bu manzarayı eşsiz kılar. Sefer süresi yarım saattir. Her saat başı yeni sefer düzenlenmektedir. Tur bedeli katılımcıya aittir.

Yanartaş: Yanartaş, Çıralı’nın sahiline 600 metre uzaklıkta, deniz seviyesinden 250 m yüksekte muhteşem bir doğa harikasıdır. Ormanın içerisinde, açık bir kayalık alanda hiç sönmeyen bir ateştir. MÖ. 4. yüzyıldan beri yazarlar metinlerinde bu gizemli alevlerden sözetmektedirler. Ateşin bulunduğu yerin yakınlarındaki kalıntılar antik bir Bizans Kilisesine aittir. Bölgede bulunduğu bilinen en eski yapı, Hephaistos'a adanmış olan bir tapınaktır. Günümüzde bu yapıdan geriye çok az bir kalıntı kalmıştır.

Yanartaş'ın adı Bellerophon ve Chimera efsanesinde geçmektedir. Korith prensi Bellerophon'un, Argos Kralı Proitos'un karısı Sthenetoia ile bir ilişkisi olduğu iddia edilir. Bunun üzerine Argos kralı, prensi Likya Kralı Iobates'e, içinde prensin öldürülmesi gerektiği yazan gizli bir mesajla gönderir. Iobates, Bellerophon'a, aslan başlı, keçi gövdeli, yılan kuyruklu, nefesinden ateşler saçan Chimera adlı bir canavarı öldürme görevini verir. Hedefe varmanız için 30 dakikalık bir yürüyüş ve hafif tırmanış sizi bekliyor. Bunu başardığınızda dünyada eşi bulunmayan Yanartaşa gelmişsiniz demektir. Kapıda giriş ücreti katılımcıya aittir.

Likya Yolu Parkuru: Antalya’dan Fethiye’ye kadar, mümkün olduğunca sahil kenarlarından uzanan bir yürüyüş yoludur Likya yolu. Eski Likya medeniyetleri bu sahil yolunu yük hayvanlarıyla yapılan ticaret ve sevkiyat amacıyla kullanıldığı bilinmektedir. Ta ki büyük bir deprem oluncaya kadar! Depremden sonra Likya medeniyetlerinin sahile yakın olan şehirleri deniz suları altında kalmıştır. Bu patika yollar yöre halkları tarafından da kullanılmıştır.

Tabiatın ve Antik Likya döneminin gizemini biraz olsun yaşayabilmek için Likya yolunda yapılacak keyifli bir yürüyüş, yol üzerindeki turizm amaçlı otel ve pansiyonlar, el değmemiş küçük koylar, fazla insanın yaşamadığı dağ ve ova köylerinden geçerek yolculuğunuzu sürdürürsünüz. Hem günümüzdeki farklı kültürleri tanımış hem de değişik fotoğraflar çekmiş olursunuz. Fethiye’den başlayan yürüyüş yolu üzerindeki bazı antik yerler ise; Sdyma, Letoon, Xanthos, Patara, Antiphellos, Apollonia, Simena, Myra, Limyra, Olympos, Chimera, Phaselis ve birçok antik ve yeni yerleşim alanı görmeniz mümkündür. Tur bedeli katılımcıya aittir.

 

İçerik bekleniyor...
Neo Mark 2013 © bir Nefes Okulu iştirakidir.
Tüm Hakları Saklıdır.